• Lucy in the Sky
    #5
    Életképes, ha az így ráköltött összegből nem futja eleve egy számmal nagyobb proccra (amit ráadásul ésszerű keretek között lehet kockázatmentesen húzni, ha valaki erre izgul), főleg, hogy a cikk szerint "Az új modellekre ugyanakkor feláras garanciát kell fizetni" - ha ez azt jelenti aminek gondolom, vagyis hogy a cseredarabra is kifizettetik kötelező jelleggel az elsőnél drágább garit, háááát, akkor már erősen rezeg a léc...

    Nem azt mondom h aljasság, de tény, hogy annyi lehetőség van már a ma meglévő architektúrákban is, amivel a játékipar simán kihúzná évtizedekig, ha ehhez még túl tartósak is lennének, eladhatatlanul drágán, vagy veszteséggel lehetne csak fejleszteni és gyártani, olyan kevés fogyna idővel - illetve valószínűleg már most itt tartunk.

    Pár éve a válság miatt eladhatatlan nullkilométeres autókat zúztak be ezrével, különben omlott volna össze az egész iparág, nem tudom nem észrevenni a párhuzamot - érzésem szerint itt most -hál'istennek- kicsiben, kicsit más tálalásban, de ugyanez folyik. Ami bizonyos tekintetben, az erőforrások pazarlása, a jövő felélése miatt azért nyugodtan nevezhető aljasságnak is... de itt most befejezem, mielőtt nagyon eltérnék a tárgytól :)

    @XenHai:
    Specifikáció fölötti paraméterekkel jobban melegszik, erősödik az elektromigrációs hatás, csökken az élettartam... ha elég gyakran cserélgeted, nem fog feltűnni, de ettől még a probléma létezik.