• kvp
    #7
    "olvasni, forumozgatni, zenèt hallgatni egyszerübb mint a telefonomon"

    Ebbol a zenet hallgatni resz azert erdekes. Ha az utcan megy az ember, akkor tobbnyire egy telefon van a kabatzsebben, nem a tablet, mert az eleg hulyen nezne ki. Otthon meg teljesen mindegy min van a zene, ugyis a kulso hifire megy at. Olvasi tenyleg jo a tablet, forumozashoz mar jobb a fizikai qwerty billentyuzet, en is azt hasznalok, meg a telefonomon is. (sokkal gyorsabb es kenyelmesebb)

    Egyebkent szerintem az idealis tablet egy buta kijelzo ami semmi mast nem tud, csak a dokkolt telefon kepet kirakni szep nagyban es visszakuldeni az input adatokat. Mint ahogy egy idealis tv sem szamitogep csak egy monitor, ami az eppen hozza kotott szamitogep kimeno jeleit megjeleniti. Igy nem kellene x+1 gepet hasznalnia az embernek, elvileg 1 darab telefon meretu is eleg lenne a legtobb feladatra. (eroforrasigenyes feladatokhoz a dokkoloban lehetne nagyobb processzor es tobb memoria, de ez csak cluster node-kent csatlakozhatna az alap rendszerhez)

    Persze alternativa lenne meg az android-okban rejlo migralasi lehetoseg kihasznalasa, tehat az, hogy egy android-os program vagy akar a teljes kornyezet kepes a beepitett szerializacion keresztul atugrani egy masik hardveres kornyezetbe es ott tovabb futni, igy az ember mindig abba a hardverbe toltheti a sajat szemelyes rendszeret amit eppen hasznal. Mondjuk valamiert ezt a feature-t nem reklamozzak sehol, pedig benne van, sot mar az android elodjeiben is benne volt.