MacropusRufus#2
érdekes kis kütyü lesz majd... majd valamikor.
De addíg is: talán a már mostani technikával is detektálható nyavajákat kellene tudni gyógyítani.
Ez az eszköz a diagnosztikai fézist fogja gy.k. fájdalom mentesíteni. De sztem sok ember belemenne egy fájdalmas vizsgálatba is amennyiben 97%-os biztonsággal meg tudnák gyógyítani. A mostani eszközeink is alkalmasak a nyavaják detektálására, csak éppen 1-2 eléggé kellemetlen, sőt fájdalmas tud lenni.
Ez fájdalom mentesen detektálja azt amit utánna nem tudnak még fájdalmasan sem meggyógyítani... Hát nem is tudom. Én inkább bevállalnék egy fájdalmas vizsgálatott, amennyiben tudom, hogy 100%-ban meg fognak gyógyítani.
Ez a kütyü nem rossz, de nagyon sok pénzbe kerűl, ahhoz képest, hogy nem új/ismeretlen betegséket fog felfedezni, hanem létezőket fog érintés nélkűl diagnosztizálni.
Amire viszont nem tér ki a cikk: melyik az a 15 betegség? 15 különböző vagy csak látszólag különböző, (a szimptómák alapján tűnik különbözőnek)...
Mert hát nem mind1.
Mindenesete ha majd lesz, okos kis vas lesz... Mondjuk gyerekgyógyászatban el tudnám képzelni.
De a technológiánk messze el van maradva attól, hogy a közelébe jussunk annak ami a filmben is van...