Adamyno#9
Egy a baj ezzel... aki az íze miatt issza az alkoholt, vagy azért, hogy ki bír többet meginni (ugye itt általában az agyat annyira lebénítják, hogy már nem képes az illető többet inni, vagy kihányja és akkor "nem pazarlunk") Na de én pl. akármennyit is ihatok, nem hányom ki, de nem is leszek hétköznapi értelemben részeg. Egy ideig józan vagyok, ha még többet iszok, elájulok. Csak 2x próbáltam ki egész életemben, szóval ez bőven elég volt.
Na most az ilyen emberek, vagy aki csak az ízéért issza (de szerintem a hányás is az agy miatt van), azok pont amiatt fognak belehalni, hogy az agyukat nem birizgálja az alkohol, ezért mégtöbbet meg mégtöbbet isznak. Aztán a belső szerveiket meg egy éjszaka alatt tartósítják a következő 100 évre :P
Úgyhogy ennek a "fejlesztésnek" egyáltalán nem látom az értelmét, mert ugyanúgy iszik az illető vagy még többet is, mert nem érzi a hatást. Nem hinném, hogy azért szokik le valaki a italozásról, mert nem érzi a hatását.
Szerintem ez inkább olyasmi lesz mint az esemény utáni tabletta. Ha sietősen kell munkahelyre menni vagy valamiért rövid időn belül szükség van józan gondolkodásra, akkor ott a lehetőség. De vezetni akkor se engednám az illetőt, mivel az alkohol még benne van és még okozhat bajt.
Mondjuk a DHM pl. a hasmenést nem fogja megszüntetni. Szóval ez így elég kétséges...