Artyy#26
Akik hányásig iszák magukat azok pont az alkohol hatása miatt és buli kedvéért isszák és általában a kevésbé alkoholizáló fiatalokra igaz ez. Tehát nem részegek éjjel nappal és nem edződött hozzá a szervezetük és hányással védekezik az immunrendszer. Na, most a DHM hatása alatt tehát józanon meg nem buli a buli, tehát nem hiszem, hogy literszámra fogja inni magát csak az íze miatt, sőt józanon sokkal nehezebben csúszik az alkohol. Bár szerintem nem az ilyen célra van fejlesztve a DHM. Meg hát a hányásig ivás szerintem alapból se buli.
Aki csak az ízéért issza és nem alkoholfüggő azok nem fogyasztanak tetemes mennyiséget, bármilyen hihetetlen. Egy étteremben is nagyon jó elkortyolgatni egy kis bort vagy pezsgőt az íze miatt. Utána meg a DHM beszedése után haza lehet menni autóval is.
A másik kategória, ha egy olyan ember, aki rendszeresen sörözik vagy borozik minden nap, tehát alkoholfüggő folyton iszik és nem tudja megállni. Na, most a cikk szerint a DHM csökkenti az alkoholfogyasztást az alkoholfüggő patkányokon. Tehát elvben az alkoholfüggő ember a DHM szedése alatt egyre kevésbé fogja úgy érezni, hogy neki muszáj innia és nemet tud majd mondani az alkoholra. Ami a mai világban nagy dolog, mert rengeteg család és élet megy tönkre alkoholfüggőségben.
Ha valaha is lesz, ilyen tabletta forgalmazásban én biztos nem úgy árulnám, mint a cukrot a boltban, hanem kizárólag orvos írhatná fel, ami szerintem sokkal jobb megoldás lenne.