• narumon
  #20
  "hát ha csak a lakásban használja akkor, ja... mi másért vette volna, hogy ha nem akarja pl. az utcán, vagy az egyetemen, munkahelyén használni?"

  Mondjuk arra használja amire való? Internetezik, skypeol, könyvet olvas, emailezik rajta?

  "aki 2 kg-t nem tud hordozni... az meg nem tudom mi, de hogy nem 6+ éves ember az tuti, mert már azok is képesek hosszabb ideig cipelni a táskát és még nem is nyafognak érte..."

  Már az előbb is leírtam, hogy nem 2kg-ról van szó hanem +(PLUSZ) 2kg-ról ami már nem mindegy.

  "egyébként bírom, hogy vkik megmondják, hogy pl. nekem mire jó egy dolog és mire nem... nem dönthetném én el ezt? (nem, nincs tabletem nem is akarok venni, de azért jólesne az érzés, hogy esetleg eldönthetem, hogy mit akarok...)"

  No nem azért de ez pont fordítva van, elég sokan itt meg akarják magyarázni, hogy a tablet divat cikk, és nincs is szükség rá. Tehát te eldöntheted, hogy mi a jó neked és mi kell neked de más nem? Azért ezen gondolkozz el kicsit.

  "narumon: miért kezdtél el személyeskedni? ez egy vitapont akart lenni? eddig hoztál föl rendes érveket az állításod helyességére, aztán meg sutba vágod az egészet? ehh..."

  Nem hiszem, hogy személyeskednék csak kicsit elegem van már abból, hogy itt mindenki tudja mi a tuti, mi a jó, mi éri meg. Rajta kívül meg 100 millió ember hülye, és ezt most nem csak a tabletekről írom. Egyszerűen képtelen elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem közeli jó barátaim is olyan hülyeségekre költenek amire én egy forintot nem volnék hajlandó áldozni, én meg olyanra költök sok pénzt ami nekik nem jelent semmit, de elfogadjuk egymást ezért vagyunk barátok. Erre itt a forumon nagyon nagyon sokan képtelenek. Amire nekik nincs szükségük az már csak baromság lehet vagy agymosás.