• zord01
    "a notebookoknak es az asztali szaroknak lealdozott !"

Ennél nagyobb sületlenséget ritkán hallok. A tablettek bár jók, de egy notebookot nem pótolnak. Menézném mikor gépelsz le tabletten annyi szöveget mint notin. Arról nem is beszélve, hogy egy tablettnek 10 akkora teljesítménye van, és nekem ez számít. Jó ha egy teljes értékű gép van nálam. Nehezen tudom elhinni, hogy az ultrabookok kihaljanak. Szerintem amint olcsóbbak lesznek iszonyatosan el fognak terjedni, mert az emberek rájönnek, hogy ez vala jóóóó.

Az asztali PC-k halálát, meg 15 éve hallom. De tény hogy a legkényelmesebb és legolcsóbb cuccok. Ha valami alkatrész tönkremegy, ruppókért cseréled, nem úgy mint notinál. Plusz ráértsz alkatrészenként frissítgetni, nem kell egyszerre komplett lecserélned, és sok alkatrész, akár 10 évet is kihúz. Ennyi idő alatt, egy ember általában 3-4 laptopot elnyúz. Úgyhogy nagyon nem hiszem, hogy kihalnak. Talán sok helyen kiváltják őket laptoppal, de szerintem nagyon sok helyen maradnak.
    Nekem játék miatt tuti kell, no meg amiatt, mert fajlagosan a legjobb ár/teljesítmény aránnyal bíró számítástechnikai eszköz.