• Balumann
    "Te értsd meg hogy míg pc-n egy adott játékot tolnak akár 5-6 millióan is,elfogy belőle jóesetben 1 milla. Mindezt úgy hogy azért egy bő 80-100ezres gép bőven kell az élvezhető futtatáshoz,és a játékok ára rendesen 4-5ezer forintokka olcsbb sokszor mint a konzol változat."

Nem igazán értem, hogy miért próbálsz megértetni velem olyat, amit én is értek, az oka az amiben nem értünk egyet. Valamiért nagyon ragaszkodsz az ilyen kategorizáláshoz, hogy "PC-s játékos társadalom", én ezt próbálom megértetni veled, hogy ennek az égvilágon semmi értelme. Vannak akik vesznek játékokat, vannak akik nem, hogy a vásárlások aránya hogy oszlik meg, az attól függ, hogy az embereknek melyik platformra éri meg jobban játékokat venni.
    Ismételten leírom: konzolra több játék jön ki, hamarabb, nincs gond a gépigénnyel sem, nem kell baszakodni vele, telepítgetni, akik költenek erre, többségben arra vesznek játékokat az előbbiek miatt. Ha pc-re is lenne jóval több exkluzív, jobb minőségű, tartalmasabb játékok, nem lenne ekkora különbség.

"Tetszik nem tetszik szépítgetés amiket irogattok a drága játékról szegény emberekről gyérminőségről."
    A magyarázat nemtudom mitől lesz "szépítgetés" neked, sok esetben megvan az oka, hogy miért nem költenek pénzt számítógépes játékokra, és nem csak azért, mert "így egyszerűbb". Multi terén mindig előny az erdeti játék (szabad online játékhoz szinte mindig kell), úgyhogy van értelme megvenni.

Ezt a "warezmentes" multit sem értem, hogy minek nyomatod ennyire, elég sok játék van, amivel nem lehet törtel multizni, mégsem adtak el belőle jelentősen többet pc-n, a Battlefieldeket sem azért veszik, mert törtel nem megy, csak marhajól sikerült a multija. (összehasonlításképpen szívesen megnézném azért a Battlefield 2-vel, amiből szintén jópár db-ot eladtak pc-n is, pedig a megjelenése napján már lehetett a törtel neten is multizni...).