• Balumann
    Ezekszerint nem csak én érzem enyénszólva alábecsültnek a konzolos warez adatokat, én sem ismerek olyat, akinek lennének egyáltalán eredeti játékai xbox360-hoz :D Olyat ismerek, aki PC-re megvett 1-2 -t (főleg multi miatt Battlefield 2-t, ArmA 2-t), konzolon csak nem eredetivel játszik, azokért nem ad ki pénzt, pláne hogy többe is kerül :DD ).

"Én nem tudom, miért fejlesztenek játékot PC-re. Ráfizetés. Totálisan."
    Ha fejlesztenek egy játékot, amire van kereslet, akkor jön a legtöbb bevétel, ha minden platformra megcsinálják és kiadják. Nem ráfizetés, mert ezen a platformon is van azért kereslet rá, hiába veszik meg többen konzolon.
    Konzolra többen vesznek játékot, mert több játékot adnak ki rá (amit pc-re is kiadnak általában késik, ráadásul rosszabb is), nincsenek gépigény (ill. optimalizálási) problémák (pc-n normális demók hiányában ráadásul megincsak a warez marad), "egyszerűbb" elindítani, stb..

Konzolon csak azért van kevesebb warez, mert körülményesebb, aki warezol az nem vesz konzolt egyszerűen... ha lehetne azon is könnyen, akkor hirtelen megnőne a konzol eladások száma, és nőne a warez száma (és csökkenne pc-n).
    Az eladásokra nem lenne túl sok hatással akkor sem, pc-n sincs, nem adtak el abból a játékból sem sokkal többet, amit nem tudtak (időben) feltörni.