• Szefmester
    #23
    Nálunk meg ha hivatalosan teszi ezt, akkor vállalkozónak. Hiszen egy vérbeli kocka nem mond le csak úgy a gépéről a két szép szemedért. Vagy ha te és én összehaverkodnánk és odamennék hogy légyszi add már kölcsön a géped 2-3 napra akkor pacsira megtennéd? Vagy esetleg kérnél érte valamit? Akár pénzt is?

    A lehúzás az lett volna ha pofátlanul magas összeget kér el, vagy olyan egyéb feltételeket szab meg ami nekünk nem tetszik de muszáj megtenni. Egy gépet kölcsönözni pedig nem éppen a kötelező kategória. Ha nem tetszik a feltétel akkor nem kölcsönzünk hanem sok sok hónapig spórolunk majd talán szerzünk egyet használtan.

    Nekem tudod mi a lehúzás? ha venni akarnék egy telefont akármelyik szolgáltatótól és csak akkor kapom meg olcsóbban ha aláírok egy többéves szerződést a legmagasabb előfizetési díjakkal, amiket ha összeadsz akkor a telefon árának dupláját is kifizetheted. Holott nem is igazán lenne rá szükséged. Nekem egy okostelefon pl akkor is megfelelne ha a wifi-n át netezhetnék csak, mert nekem nincs arra igényem hogy a hegyekben az erdőben kirándulva hirtelen fényképezzek majd feltöltsem a fészbúkra... Nekem az is megfelel ha fényképezgetek mert a túra csak hirtelen ötlet volt és nincs rendes minőségi fényképezőnk, és betérve a kisvárosba találunk egy hotspotot vagy egy levédetlen wifi jelet. Akkor és onnan felrakom a képeket ha akarom, vagy elküldöm emailben. Nem vagyok netfüggő hogy az asztali gép mellett még a telefonomon is netezhessek "bárhol, bármikor". Nah ez a lehúzás. Hogy ha szükséged van egy készülékre ami netképes de olcsón csak akkor veszel ha a lehető legdrágábban veszed. Persze nem kötelező az okostelefon, de ha néha kihasználnád a képességeit, de csak néha akkor máris érdemes azt venni.