• narumon
    "Roppant kivancsi lennek mik azok a minimum dolgok, amiket nehez/lehetetlen megcsinalni android alatt, ha legalabb 1 mukodo agysejted van...."

Érdekes miért nem Pixxtől kérdezed, hogy iphone-on mik ezek a dolgok. Nyilván az nem szúrja a szemed.
    Egyébként leírtam már többször amikor felmerült kérdésként; haver ZTE / android. Van valami nyúlfarknyi memória benne, meg egy SD kártya. A szoftverekből nem sikerült mindegyiket átmásolni az SD-re ezért tele van a memória. Kész itt megakadtunk. Forumtúrással és itteni kérésekkel kiderült, hogy új oprendszert kéne felrakni hozzá, de ehhez nincs semmi felület ez valami házibarkács. Itt megakadt az egész, azóta is az van rajta, barátom azóta is szidja (ha nem dobta még ki.) - én itt vittem volna vissza az egészet a forgalmazóhoz, hogy vagy ingyen és bérmentve megcsinálják, vagy megyek a fogyasztóvédelemhez mert a termék nem tudja azt amivel reklámozták. Mivel nem az enyém, így csak odáig jutottam, hogy foglalkozzon vele akinek három anyja van, de ilyenkor nagy előny az iphone mellé itunes, ahol egyben van minden, megnyomok egy gombot és megvan az update. ZTE-nél meg ki tudja hogy van ez..., majd valami "csoró" fiatal titán rászánja az idejét, hogy utánaolvasson. Nekem nem ér annyit az órám.