• breckinridge
    Mosolyogtató olvasni a vitátokat erről a témáról.
    Nevezzetek maradinak, de nekem semmi szükségem sincs táblára. Kényelmesen dolgozni (szövegszerk. táblázat, képek kellenek a munkámhoz, 22'-es monitor) csak PC-n tudok. Erre még a laptop is alkalmatlan. A laptopot vonaton használom, illetve ha megyek külső helyre dolgozni.
    Amire viszont szükségem van, az egy e-book olvasó (amerikai proxyn keresztül Google Books rulez!), ott pedig a szemkímélés a fontos, teház inkább az e-ink.
    A tablet által nyújtott dolgok nekem totál lényegtelenek. Meg egyébként is olyan olcsójános-megoldás, ha gagyit veszel, a normálisért pedig már laptopot lehet venni.
    A Win8-at pedig valószínüleg ki sem fogom próbálni. A 7-essel nagyon elégedett vagyok. Jól fut, gyors, kellemses, kényelmes, buggal nem találkoztam. (Egyetlen problámám, hogy a képnézőjében az elforgatást automatikusan lementi kérdezés nélkül, bár lehet, hogy ezt le lehetne tiltani.) Olyan XP2.
    A metro rohadtul nem érdekel, a desktop tökéletesen jól működik. A Win8 nem más, mint a táblákra optimalizált Win7 néhány kisebb fejlesztéssel, messze nem új generáció.