• wolruf
    Nem Troll üzemmód:
    Mint korábban írtam, Atomos nettabletem van,a min megnéztem a win8 test runt. Baromi jó, jól fut.
    Ugyanezen a gépen kipróbáltam az (eddig elérhető) összes Androidot kíváncsiságból (2.2, 2.3, 3.2, 4.0), rettenetesen folyamatosan futnak, akkuidőre is kb. ugyanazt tudják, mint a win 7/8 (kb 8 óra üzemidő wi-fivel). Ha az Android ezen a ,,régi'' n450-es vason így fut (összevetve az Optimus 2X-emmel), akkor szerintem a Win8 vígan versenyképes lesz az ICS táblákkal. Sőt. Ha Intel alapú a cucc, akkor megmarad a lehetőség bármilyen x86-os alkalmazás futtatására, ahol bizony az Android elvérzik. Részemről ezért is vettem Intel alapú tabletet (bár súlyban nehezebb, mint egy dzsunka Androidos 4 óra üzemidővel), mert szükségem van számos x86 alkalmazásra, rendes lóméretű laptopot pedig nem akartam hurcolni. Ennek is megvan a felhasználói rétege, mert így, ezek az eljövendő x86-os tabletek tényleg kiválthatnak laptopokat. Akinek pedig csak facebook, angrybirds, gmail és webböngészés kell, továbbra is bőven jó lesz az Androidos tablet (húszezeré').