• G_ArchAngel #21
  A szoftvert hasonlitsd a roman Windows-zal, ne azzal az orszageval, ahol nem kellett leforditani az egesz OS-t.
  Illetve az orszag nagy reszebe evtizedek ota bele van kodolva, hogy fizetni kell zeneert, videoert, szoftverert.
  Otthon mennyi egy mozijegy? Itt 4000 Ft most egy szimpla 2D-s film. Szerintem 3x dragabb, mint otthon, igy a 3x-os kereset semmivel nem er tobbet. Domino's vagy Pizza Hut? £10-tol indulnak az alap pizzak, szinten 4000.
  Vagy ragadj ki peldat az ingatlanpiacrol es orulj, hogy Magyarorszagon elsz, mert UK-ben meg egy vezeto pozicioban elo is kinkeservesen tudja osszegyujteni a penzt lakasra, hazra.

  Vagy az angoloknal legyen joguk ingyen lakast kapni, hogy kiegyenlitsek a viszonyokat? Szar am minden honapban kifizetni az alberletet es nem tudni, mikor veszted el a fejed felol a tetot. Legtobbjuknek eselyuk sincs a gyerekre hagyni a hazat.
  Kurvara birom, amikor egy magyar ugy meri magat egy angolhoz, hogy csak azt veszi figyelembe, ami neki szarabb, az angolnak jobb.

  A masik reszevel egyet is ertenek, ha a vilagon csak becsuletes Robin Hood-ok elnenek, de amig vallalkozokent dolgozo fotosok lopjak a Photoshop-ot Magyarorszagon es ebbol penzt csinalnak, akkor felesleges a hit terjesztese, mert 6 ev alattiakon kivul senki nem fogja elhinni a tundermeseidet.