Dany007#13
Szerintem pont, hogy ők azok, akik ezt szintén észrevették. És talán zavarja is őket.
Gondolj csak bele, az átlag hozzá nem értő ember megveszi amit elé raknak. És elfogadja, hogy megjelenés után mondjuk 2 frissítéssel / javítócsomaggal kell kezdeni mert az úgy van.
Viszont aki egy kicsit tapasztaltabb hozzáértőbb az látja, hogy mekkora kurvanagy káoszt teremtettek a gyártók a kütyük piacán.
Jó példa erre a HTC, ami sarkítva hetente 2 új telefontípust dob piacra. :D Persze a többiek sincsenek annyira lemaradva.
Régen a 3210-es időkben még fejből tudtuk az aktuális telefonok listáját, tulajdonságait és a mobilos cégek elérhető csomagjait.
Hiszen akkor az aktuális igényeknek megfelelően volt mondjuk 20-30 telefontípus a piacon.
Ma a mai igényeknek megfelelően van vagy 100-150 típus a piacon. Hát ember legyen a talpán aki ki tud igazodni ezeken. Mert nem a fejben tartáson van a hangsúly, hanem az átláthatóságon.
De a magas szám még nem is lenne akkora baj. Hiszen akinek van egy csöpp esze, vásárlás előtt utána néz a neten, elolvasgatja a teszteket, fórumokat, kikeresi a legjobb árakat stb...
A gond inkább azzal van, hogy hetente megjelenő újabb és újabb típusok között alig vagy egyáltalán nincs érdemi különbség.
És ez a gond, hogy futószalagon gyártják az újabbnál újabb típusokat. A HTC-nek szerintem már külön típusnevekért felelős vezetője és csoportja van, hogy minden újabb darabnak kitudjon találni valami értelmes nevet.
És ez bizony megérződik az adott készülék minőségén is. Egy rakás csúcstelefon van, ami piacrakerülése után egy héttel már frissíteni kell. Mert ilyen vagy olyan hibát találtak benne. Lásd Galaxy Nexus. iPhone 4S és így tovább.
Egyszerűen röhej, de szinte minden márkánál megtapasztalható jelenség. Látszik, hogy nincs idő tesztelni, vagy csak egyszerűen leszarják, nem tudom.