| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
MooneyR #9749 Lehet, hogy csak gyors a fene tudja, viszont valóban nagy élmény menni ha normális az ember. A Speciel Events-es Lotus Cup-ban állat jókat tudok menni centikre az AI mögött, mellett.. ha már kielőzőm általában lemaradnak látványosan, kivéve egy Lotus 2 eleven-t, őt hardon már meg sem tudom közelíteni, mediumon meg jött végig a seggemben.
A grafikai beállításokkal szórakoztam, a szemem nekem is égette, úgyhogy a hdr-t kinyomtam. Eléggé zavart az is, hogy az árnyékok az autón olyan darabosak voltak, de a Faces per Frame-t felvettem 3-ra, így már az is jó. Anisotropic Filtering 8x elég neki, nem kell 16x mert zabálja ez is az fps-t. Anti Aliasing Samples 4x meg levettem a Cube Map Resolution low-ra.. így is tökjól néz ki minden és 20 különböző AI-val szépen lehet játszani. Bár minden pályán van olyan hely, általában kanyar ahol kicsit belassul.. 60-ról beesik ha nagyon durva 45 fps-re. Szóval szerintem teljesen jó, de baromira kiváncsi leszek a multira és várom már : D Utolsónak is lenni kell...