| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem varazslat, kb 10 eve van trackirem es anno en is ilyen lelkes voltam mint ti, mig sok hasznalat utan sem lattam elonyet csak hatranyat barmilyen autos jatekban. (repulos, helis, jatekok ott tokeletes, mert megszokhato, majd az elonyodre fordithato,de ott nem is millimeteren mulik, hogy a levegoben maradsz-e vagy sem, illetve total kiszamithato a legi jarmu mozgasa. Olyan szinten lehet hasznalni, hogy bekapcsolod a helinel a fejkovetest a gepagyura, vagyis oda losz ahova nezel, millimeterek szamitanak, hogy all a fejed, es a geped, de igy is tokeletsen hasznalhato egy kis gyakorlas utan es barmit kilossz vele, eleg ha ranezel a celra, ha eleg ugyes vagy, mindezt barmilyen iranyu mozgas kozben)
Nfs shift-tel lehet peldalozni, ott van hasonlo funkcio, benez a kanyarba, de szerintem nincs olyan ember aki ezt hasznalta jatek kozben, max egy proba erejeig, mert hasonlo az eredmeny. Gondolom a carsban is lesz ez a feature.
Na de nem gyozkodok senkit, akinek tetszik hasznalja, na meg mar egy honapja kb ugyanezeket leirtam.