• endy papp
    Kezdjük ott hogy a pcassal sem vagyok elégedett,ha már szóba hoztad,mivel az sincs kész és ez sem.
    Nagyon nem kell keresgélnem más stílusban....,mert nekem ott az iRacing ,ami mint tudjuk neked """"valamiért"""" (leírtad a másik topikban)nem jött be,pedig ezrével és örömmel tolják az emberek
    Nem szoktam sírni az a te stílusod....én csak leírtam az ami tény aki az ellenkezőjét állítja,az elhallgatja az igazságot.
    Mellesleg azt hiszel el amit akarsz,no és én is.
    Ha nálad és mindenkinél olyan jól fut max AI-val ,vagy ahhoz közelivel,miért nem látok se tőled se mástól tömegével olyan vidiket ahol meg lehetne csodálni mit is tud....
    Igaz nagyon nem is kerestem mert annyira nem érdekel.
    Igen itt elsősorban 1 moncsiról beszélünk,pedig ha már szim akkor megfelelő gépi háttérrel 3 moncsinál is ugyan úgy futni kellene és nem a full grafról beszélek.....
    Megmondom.... mert optimalizálatlan még,és akkora FPS esések vannak hogy na,de nem lenne ezzel semmi baj ha lenne miből mondjuk 200-250-ből....
    De vissza térve az eredeti gondolatra nem is ezzel van a bajom mert az idióta AI-kat úgy sem használom főleg nem maxon(csak próba kép teszem be őket),ahogy eddig sem érdekelt,hanem a többivel,de ezeket már leírtam nem bocsátkoznék ismétlésekbe.