| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
És van ember aki használja is azt az esőt ?! :) Szerintem még a gumizódást is mindenki elmenti magának és onnan indul :)))
Értem én mit mondasz, jó dolgok ezek, de ahogy mondod Kunos annyira nem ász, hogy ilyeneket tudjon, vagy csak idő nincs rá, de míg RF2 -ben van 2 autó amit szeretek, ebben van 20 ... :D Innentől nem érdekel hány fokos az aszfalt , vagy honnan fúj a szél :)
Ha az a zára a dinamiznusnak, hogy nulla tartalom van, akkor inkább maradok az alap dolgoknál, évekig jó volt, most sem vág földhöz, hogy nincsenek ilyen extra dolgok :D
Ez a szimulátorozás egy ilyen dolog, még soha nem volt tuti jó játék, vagy ebben volt jó vagy abban, általában 3-4 játékból lehetett volna összerakni a tutit :)