| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #8794 Amúgy ez a probléma szerintem igen sok embernél jelentkezik,hogy erős gépeken is 95% fölé kerül a cpu teljesítménye.Pl haver i5 ös procijánál is kb közepes beállításoknál is.Nekem is szinte teljesen használhatatlan ha 14 autónál több van a pályán,a cpu 95%fölött kb 6-8 fps.Ami a vicc az egészben hogy más programmal mérve a cpu kb 45-55%-on dolgozik a gpu meg 40% on,míg a játék 95% ot jelez és széthullik a játék.Remélem a multiig kijavítják,mert azért nem csak hotlapozni szeretnék.Egyébként az Ai-t inkább csak Mesterséges Uninteligenciának nevezném,kész vicc,szinte használhatatlan,de a többi része frenetikus a játéknak.Vezetési élmény pazar,a ffb tökéletes.Nagyon jó márkakupákat lehet majd szervezni,szóval azért én sem írnám le...