| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tizen AI felett meghal, foeg ha nem egyformak az autok. A RIVALI-nal multkor leteszteltem a random versenyt, ami tok jo lenne, de betolt vagy 25 AI-t a palyara, keptelen volt meg a kepet is kirajzolni (fps-rol ne is beszeljunk, mert az technikailag nem volt;D), csak gep RESET-tel tudtam megszabadulni a programtol:DDDDD
De 10 AI kornyeken, foleg ha "markakupa", akkor eleg jol megy:P Nekem az eleg.
De ahho AI is kellene, mert a jelenlegi egymastol 2-3 masodpercre vonatozos hasznalhatatlan es unalmas:/ Csak a rovid, szuk, kanyargos palyakon hasznalhato, lassabb autoval.
Ezen meg boven van mit hegeszteni, szimnek keves driving game-nek barkacs...
De ha igy marad a szamozas (+0.05) - valszeg:P -, akkor meg van 3 honapja a veglegesig. Lenyegeben szeptemberig kell osszedrotoznia, hogy lazadas es szajhuzas nelkul tudjak arulni hozza az elso kiegeszitest.