| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szamomra hihetetlen dolog egyelore, (lehet, hogy mar igy is marad :)) de a hotlapokat latva sok jatekban, hogy olyan apro dolgok feltunnek valakinek, hogy pl a gumi, hogyan kopik, vagy epp negyed barral tobb van benne.
Egszeruen pl mugello ktmmel, 2:07:50 az idom. Szamomra nincs eleg visszajelzes a jatekbol (jatekokbol), hogy mi az ami nincs a hataron. Azt se tudnam megmondani, pl hol megyek jobban mint amikor 2:10-et mentem. Ha visszanezek egy videot mondjuk 2:05-rol, egyszeruen nem latom, hol gyorsabb, hol nyer x masodpercet.
Visszaterve az eredeti felvetesemhez, hogy pl mindenki a gumifizikan aggodik, de akik pl gyorsabban nalam, azok sem tudjak megmondani, hogy azert mas az ideje, mert kupik a gumi, vagy epp nem jott ossze neki annyira a kor. Ennek ellenere valamit megis jobban ereznek, mert masodperceket vernek ram.
De itt meg nem is olyan sulyos. De pl megint elovettem az rbr-t, hardwood forest 3:15-ot konnyen kitolnak magukbol. Ha visszanezem a sajat replay-emet mondjuk, 3:30-at mentem most.O sem hibazik lathatoan, en sem, de ramvernek 15 masodpercet ami azert nem keves. Ott sem latom egyertelmuen a kulonbseget, olyan mintha picivel jobban gyorsulnanak, jobban lassulnanak, de lehet, hogy csak bemagyarazom magamnak :)