| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Screenracer #8320 Amikor kilépsz az AC-ból előtte ott a stáblista, látszik, hogy nem egyedül csinálja Kunos, de az is látszik, hogy a játék jelenlegi tartalma nem is nagyon kíván meg sokkal nagyobb stábot, tehát annyira nincs túlvállalva a dolog. Másrészről senki nem kényszerítette, hogy ezt csinálja ilyen körülmények között. Sőt szerintem még szerencsés is, hogy abból él, ami a hobbija is egyben. Tehát nem kezdem el sajnálni, hogy szegénynek milyen kevés emberrel kell dolgozni. :) Ráadásul én ezt nem az elkövetkezendő pár hónapra mondtam, hanem mondjuk jövő ilyenkor már látszani fog, hogy mi lesz az AC-ból. Mindenesetre bőven megvan az esélye, hogy megismétli a netkar pályafutását.