| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Eladas szempontbol szerintem mindegy, maximum plusz-minusz tizenhusz szazalek lehetett volna a kulonbseg. Ez csak PC, es teljesen keszen sem kozeliti majd meg a komolyabb cegek "jatekait", amivel igazi eladasokat lehet produkalni.
Bar a pontos eladasi adatok titkosak, de az oromkodesbol es az innen-onnan csordogalo adatokbol szamomra az jon le, hogy jol teljesitett. Persze nem egy Codies-hez vagy konzolos cimhez kepest (azokhoz nem is lehet hasonlitani), hanem "magahoz", Kunoshoz, az nKP-hez, es valszeg az rF2-hoz kepest is.
Lehet hogy licenszek vannak benne, sok az auto es szepen csillognak, de ez akkor is reteg jatek es az is marad.
Kunos egyedul, ilyen programozassal es ilyen keretrendszerrel, nem tud(na) olyan rendszer es koritest epiteni, amivel valodi tomegeket lehetne megfogni.
Szerintem a kituzott es realis celt boven teljesitettek: megfogni/megtartani/atcsalogatni az nKP-seket es szimeseket, es behuzni azokbol is egy keveset akik a lazabb dolokat szeretik. A modolast mar nem irom, mert azzal kicsit elkestek, doglodik a dolog;)
De ha hosszutavban gondolkodnak es a nagyobb bevetelre palyaznak, en mindig amelett vagyok, hogy arra a tartalomszolgaltatassal lett volna nagyobb esely.