| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem tudom;) De az rF2 szempontjabol szinte mindegy, sokkal jobb nem lesz. Lesz meg hozza meg nehany tartalom es funkcio, es annyi.
Max azert erdekes szamunkra, hogy az engine hasznalhato legyen, hogy valaki liszenszelje, es keszitsen ala nekunk egy jo programot;)
80%-ban aki akarta mar megvette az rF2-ot, ebbol sokkal tobbet mar ugy sem adnak el.
Hiaba mondtak, hogy majd ha kesz lesz promozzak, reklamozzak, de mit?! Ahhoz 10x ennyi tartalom kellene, mindent veglegesre gyartva, hiba, benazas es gagyizas nelkul, es legalabb egy komolyabb karrier. Raadasul csak PC-s.
Aki tipp-topp tartalmas programot vart, az biztos csalodott benne;)
En csak az rF1-hez hasonlo alapot vartam kicsivel tobb tartalommal, igy nem gaz a helyzet. Bar azert kicsit nekem is csalodas, hogy ennyire megy a benazas, lassulas, mert igy a modolassal (tartamomgyartas) sem tortenik semmi.