| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Sajnos kicsit egyetértek ebben, én egyelőre úgy érzem, hogy minden frissítéssel romlik a vezetési élmény. Elég a Zondát megnézni, elég sokat hajtottam annak idején, nagyon jó direkt volt, közlékeny, most meg már lövésem nincs arról, hogy mi következik. Ez a borzalmas "collisions detection" meg hab a tortán. Elment a kedvem a hotlapozástól is, így ez most nem jó irányba halad vagy legalábbis haladt ezidáig. AI is kellett mint púp a hátunkra. Multiig próbálgatja majd az ember, de azután senki nem akar majd mesterkélt, mű és végtelenül bárgyú ellenfelekkel körözni. Ha belegondolok, hogy karrier, és minden egyéb marhaságot terveznek a végleges változatba úgy, hogy nincs egy normális sérülésmodell, multiplayer, csalás-kontroll, stb... 2 hónappal a "végleges" változat előtt. Ahelyett, hogy AI-val cs*szik el az időt, inkább napszakváltást, időjárást fejlesztettek volna. Ezt se értem, hogy miként fog belekerülni ez a két dolog, ha az 1.0-ból hiányozni fognak...