| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #7940 Szia!
Amit írtál totál meglehet.Teszteltem elég sokat,mértem az fps-t a videokártya teljesítményét,a proci teljesítményét.A gépemben egy Q 8400 as 4 magos 2.7 proci egy 7770 kártyával dolgozik,6 gb rammal.Sokan míg nem mértem azt mondták felejts el,gyenge ez-gyenge az.Nem hagyott nyugodni a dolog és elkezdtem tesztelni én is.Nagyon meglepő edményeket mértem: játék szimpla körözgetésnél: kicsi felbontásban 1280*1024 (motion blur és hdr nélkül a többi kb közepe alja felé húzva), magasabb fps értékkel(110-130),a cpu 45% on ,a gpu 99%!!! on volt terhelve,a további végletes állítgatásoknál sem változott a helyzet,csak az fps mozgott a kártya fullon dolgozott!!
Az Ai elleni versenynél viszont a cpu értelemszerűen felugrott 65-70%ra de a gpu teljes élsímítással+ a többi feltolásával majdnem minden maxon,kivétel motion blur +hdr -el lement 70%!!körülre kb50-60 fps mellett.Számomra teljesen érthetetlen módon használja a kártyámat,mert azt gondolnám(nem vagyok egy nagy szaki)hogy ha több autó van a pályán akkor jobban kéne terhelni a gpu-t ezzel ellentétben leesett 98% -ról 70% ra,ha a csökkentem az élsimítást akkor akár 55-60%-ra is le tudom vinni.
Az egészben az az érdekes,hogy nagyon pály és autófüggő a dolog,mert más pálya autó kombó teljesen más eredményeket hoz.
Valószínüleg még fogják ezt optimalizálni.Vagyis remélem!Szerintetek?