• NIBI
    Sőt az sem utolsó dolog, hogy megpróbálsz előbb váltogatni mint a max (vagy mint a megszokott), és nézed az egyenes végén elért csúcssebességed. Ha az megegyezik a full fordulatos váltásoknál mért csúcssebességgel akkor egyértelmű, hogy fölösleges húzatni... Illetve megtudható meddig érdemes húzni. :) És ez egy könnyen kimutatható dolog, nem érzésre megy hanem mérhető sebességbe.
    Valamint van egy tippem még mikor jó a nyomaték, eddigi tapasztalataim alapján van egy trükkje hol és mikor kell inkább azt kihasználni, de ha elmondom sokan rákapnak. :D És igazából még nem teszteltem sok szimben de a GTL-ben egyértelműen érezhető/látható ha valaki nyomatékból megy. :)
    Szabi már régebben felhozta ezt a témát, azóta se kapott érdemleges választ rá (úgy értem amit szimben hasznosíthatna), én pedig azóta is agyalok hogy publikáljam-e a tapasztalataimat. :D És az is lehet hogy ez csak a GTL tulajdonsága... Ha talán kicsit mélyebbre ásnék a görbékben ( viszont megőrülni nem akarok tőle :D), lehet összefüggést és bizonyítékot is találnék, de így marad csak tippnek. :)
    Mondjuk a GTL-es kollégákat meghallgatnám a témában, hátha már tapasztalták csak nem tudták miért van. :P