| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #7894 Ha végig próbálod nem egyszer akkor te is látni fogod hogy is működnek az AI-k.
Mint mondtam volt pici időm tegnap és teszteltem őket.
Ezt úgy értettem,már mint az előző hsz-om.,hogy az abarth-al azon a pályán simán verhetőek alien szinten is.
De a többi pályán a többi kocsival már más a tészta,mivel ott hard szinten is csak a 2.-3.helyig tudtam fel "verekedni"(igaz alien-en nem próbáltam,már nem volt kedvem hozzá) magam,az elejét nem sikerült 5 kör alatt megfogni,még kellett volna pár kör,no meg kevesebb hiba.
A magyarázat is egyszerű,pálya és kocsi függő az egész AI.
Mint mondtam teszteltem őket rendesen mozgás rajt, védekezés, stb....
Azt kell mondjam vissza tekintve más játékokban levő AI.ra hasonló amit művelnek,egyenlőre de gondolom ez még változni fog.
Ha gyors egy pálya és a kocsi is akkor, az elején akkora előny tudnak szerezni ,hogy nehéz 5 kör alatt az első helyet megfogni,nem mondom hogy lehetetlen,de nekem nem sikerült ,igaz nem is vagyok egy top pilóta.
Mivel rájuk nem hatnak, érvényesek azok a fizikai erők és behatások mint ránk,nehéz előre kerülni ,a végéről.
Gondolom ezt nagyon nem kell magyarázni,láttam olyan mókás szitukat mikor egymást osztották rendesen,csak röhögtem amikor 4-5-en a pályán kívülre tették egymást.
A rajt is érdekes,abarth-al már az első kanyarnál 3-4 pozíciót tudsz fogni,ha ügyes vagy BMW-vel akár többet is persze ehhez alkalmazkodni kell az ő stílusokhoz,no meg kell a jó rajt,neked is.
Na szóval mindent egybe véve eddig elégedett vagyok ezzel a béta AI-val is ha még ezen csiszolnak ,idő töltésnek el lehet velük pofozkodni.
Főleg annak fényében hogy a 2 legutolsó pici update annyit optimalizált a játékon,hogy full garfon ahogy eddig is ment a játék,helyeként pici döccenőkkel,de ezek nem veszélyesek hasít a játék.5800x1080-as felbontásba,persze ehhez a megfelelő konfig az új kártya is kellett.
Bocs ha picit hosszú lett ,de gondoltam leírom a tapasztalataim,nem mondom hogy kőbe vannak vésve,én így láttam eddig.
Szívesen olvasom másét is ha tud valamit írja le.