| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Screenracer #7093 Hol olvastad, hogy ingyen akarom a Nordot? Kimondta, hogy köcsögök, mert pénzt kérnek a munkájukért? Azt mondom, hogy a pénzünkért fejezzék be normálisan azt amit kifizettünk és utána, ha az valóban az a minőség lesz, ami elvárható a Kunos névtől, akkor jelentgessenek be további fizetős tartalmakat. Lehet, hogy számodra már most is egy tökéletes program az AC de nekem még hiányérzetem van. Soroljam, hogy AI, multi, fizikai hiányosságok, gumifizika stb. ? És azt se mondtam, hogy becsapva érzem magam. Sőt alább azt is írtam, hogy a már beigért DLC-t is meg fogom venni. De előbb kérem az 1.0-át. Máskor meg ne úgy válaszolj, hogy el se olvastad, amit írtam vagy olvasd el kétszer ha elsőre nem világos. :DD
Mellesleg a fanboyságod sokkal nevetségesebb. :DDD