| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azért ennyire ne egyszerűsítsd le mert a street verdák csúszása/csúsztatása, gáz/fék kezelése fenomenális! Ahogy azt már írtam PONT ilyen egy utcai verda, csúszik, mászik, kenődik, blokkol, nehezen fordul. :) (És itt most el ne kezd az egine dolgot mert annak nem sok köze van az élvezetes játékhoz/fizikához. Vegyük csak a GPL-t...)
Nah de itt AC-ben mindent érzek csak pont ezeket nem. :D Én sem értem de ez így szar nekem. :( Majd még próbálkozok kormányszögekkel vagy nem is tudom mivel. :S
Bár az utolsó 3 autó mind bazi alukormányzott. Direkt megtoltam újra a F458-ast azon nem éreztem semmiféle változást a kormányzásban szóval nem ott a gondom. Gumi mint ha kicsit más lenne de ebben sem vagyok biztos. Jobban tapadónak éreztem de a köridőim mindig rosszabbak voltak a PB-hez képest. :D Szóval nem tom. :P