• alma2
    mas: ma jartam egyik haveromnal aki igen sokan latott ember autok teren, ha nem is minden esetben soforkent, de ult mar vegig dakart kamionban es ult mindenfele palya autoban, baja rallys kocsival egyszer haza is hozott a munkabol, na az nem volt egyszeru mutatvany, mert nem aprozta el :)

Sok ev alatt sem tudtam ravenni, hogy jojjon probalja ki magat itt mit tudna. Bar ma kiderult ult mar o igen komoly szimulatorban is cockpittel, mozgassal az sem tetszett neki.

De mint mindig, ma is addig tartott a tema, mig elkezdett peldalozni mindenfele erohatassal ami itt nincs, neki enelkul nem er semmit az egesz, mert ez a moka igazan. Aztan szoba jott, gumihofok, kopas, benzin mennyiseg, mondtam mar ilyenek regota vannak. Erre mondott valami szot, nem jut eszembe, amikor megcsuszik a gumi es azon a reszen feldorzsolodik a betonon, "szoros" lesz talan, hogy az, hogyan befolyasolja utana a gumi es a te eleted. Mondom ennyire nem astam bele magam, de tudtommal ilyet nem figyelnek meg, amikkel mi jatszunk.

A driftet egybol fikazta, hogy ott sincs az az ero ami teged oldaliranyba belepresel az ulesbe, sem az amikor ketszazrol 20-ra lassitasz es szinte belilusz a biztonsagi ov alatt annyira feszit.

Erre lejott a felesege, aki szinten ult egyszer-ketszer olyan autokban, amiben en csak szeretnek. Mondta, hogy beleult valamilyen palya auto kagylo ulesbe, epphogy belefert szelteben. Aztan az elso kanyarban a hungaroringen, arra lett figyelmes, hogy szelteben mar siman elfer az ulesben a keze is sajat maga mellett, ugy osszepreselodott oldal iranyba:)

Aztan pont szoba jott Szalayb is korbevisz par kor erejeig talan 100 000-ert, na es olcsobban is lehet beulni komolyabb palyaautokba is, kb utana jarjon a szam :)