| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
toltam osszesen tobb mint 2 orat, tokeletes kepet ad arrol, pontosabban csak megerosit benne amit tud a legtobb ember is , ez a "szimulatoros" vilag is csak egy apro minta, szelet az eletdbol, vagyis tobb a szerencsetlen bena alak, mint aki ket kanyart be tud venni egy autoval hiba nelkul.
Most masfel oran at keresztul probaltam talalni egy embert, aki kepes 5 kanyarnal tobbet bevenni hibatlanul egy ismeretlen szakaszon, de keptelenek. kb 50+ ember moge alltam be es max 10 kanyar utan az arokban voltak, hihetetlen.
Egy negyes birgad gyokkettovel elszerencsetlenkedett par kilometert (ertsd csak annyira repultek el, hogy mindig vissza tudtak jonni az utra elobb utobb) es mi volt az uticeljuk egy kib*szott nagy parkolo, (bar annal nagyobb), ahol lealltak gyorsulasi versenyt csinalni...bah...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.01.22. 22:45:21