| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #41104 "ami kell az azoknak a hibáknak az orvoslása ami ennyi év alatt kiderült."
Szvsz ez elég érdekes hozzáállás. Tehát megveszed, akkor is, ha csak egy patch lesz lényegében. Én ennél mindenképp többet várok, várnék. Nyilván sokaknál tuti vétel az AC, lehet engem is meggyőznek pár videóval, vagy valami tartalmas beharangozóval, de elég kicsi az esélye. Lehet azt a 60$-t inkább elköltöm iR pályákra...
Persze, aki használja az AC-t, meg szinte csak azt, annak nyilván tuti vétel, és bár én szoktam mindig bevédeni a programokat, amikor pár videó után mindenki azt mondja mindenre, hogy ez csak az előző rész mittudomén 1.5-ös verziója, akkor sokan nem néznek mögé, hogy mennyi minden javult, lett profibb. Ha ez az új rész valóban javít szinte mindenen az első részt illetően akkor egyébként valszeg én sem fogom tudni kihagyni, de ehhez meggyőzőnek kell lenniük. Az számomra már egy kisebb pofára esés lenne, ha csak bejelentenék, hogy majd jön az AC2, és semmi infóval, videóval, képpel nem állnának elő...