• unrealnoise
    Hát nem tudom. Én nem örülnék egy fapados AC2-nek. Nem is értem, miről beszélünk amúgy. Ezt nem lehet mindig eljátszani... Én pl tuti nem fogok rá benevezni, ha majd csak 10 pályával jön, nem lesz benne jó AI, meg ilyen nagyon alfa/béta verziós cucc lesz. Minek? Grafika miatt tenném csak, mert az rF2 szinte mindenben kielégít a grafot, körítést leszámítva. Annál jobb meg nem nagyon lesz az FFB, gumi, napszak, időjárás, dinamikus elemek... ha mégis, én kérek elnézést.

AC koncepció azért volt működőképes, mert az rF2-vel alig haladtak, legyen annak bármilyen jó is az alapja. És lehet az mondani, hogy még most sem tart sehol az rF2, de rengeteg jó tartalom van ahhoz is (Steam műhely), és azért a gyáriak sem gyengék, élményre meg etalon. És tudjuk, hogy azért dolgoznak a háttérben. Egyszerűen az AC jókor volt és jó helyen. Majd jön a GTR3 (tudom nem HC szimnek tervezik, de akkor is), jön az iR (AI), és bizony egyre pofásodik majd az rF2 is.

Egy iRacing/Raceroom szintű rendszer bevezetésében persze látok potenciált. De nem abban, hogy kijönnek 10 pályával, aztán majd DLC-k formájában fizetgethetem a cuccokat utána évekig...

AC2-nek legalább az AC1 tartalmával kellene indulnia + 4-5 pálya legalább. Többet kellene tudnia, szebbnek kellene lennie, a menüt tervezzék újra meg a HUD-ot mert gáz, az UI meg még mindig az rF2-ben néz ki a legígéretesebben, szóval hajrá.

De ilyen fapados cuccal ez már nem lesz akkora siker szvsz. Persze ez erősen múlik a többi programon is...