| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #40887 Én most jöttem haza.Fantasztikus volt.Annyi minden van kint,hogy kell egy hét mire fel tudom dolgozni az agyamban,amit láttam.És ami a lényeg:Nem sétakocsikázás megy a pályán.Kőkeményen nyelezik a gépeket.Ráadásul megannyi OT utcai verda is van kiállítva+ a versenyautók,amikbe szinte csak beleülni nem lehet.Az utolsó kanyaról az elsőig,az összes lelátó nyitva van,+paddoc,box,és az Ot nak egy nagy plac az első kanyar öblében.
Nincsennek sokan kint,de azért vannak.Szerintem nem az ár miatt.Egyszerűen a vérpistikéket+apukájukat /jellemzően talpig merci ,ill red bull jelmezbe öltözve/ nem nagyon hatják meg ezek a régi vasak.Szerintem a dtm vagy a wtcc sem volt olcsóbb,mégis teltház volt.Igaz ott szigorúan csak a tribűnre mehettél.
Ez olyan volt mint egy nagy családi autós buli.
Hozzáteszem,azért ilyen nagy a pofám,mert egy jóbarátomnak hála ,tiszteletjeggyel sikerült bemennem...
De aki kifizeti a jegyárat,csalódni nem fog....