| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
valszeg olyan a társasági forma (digital bros), h a törvények miatt valamiféle beszámolójukban szerepeltetni kell
szerintem ez inkább game over-t jelez.
1.) csúcson hagyják abba, amit lehet még/már kisajtoltak belőle (4.5 misi nem rossz, ez a triplája a korábbi profitnak és ez TUTI pénz, nem biztos h az AC-ben volt még ennyi (sőt: biztos nem)
2.) miért nem ír lelkendezve Kunos kommentet, hogy mekkora királyság van, dől a befektetői zsé, tuti háttérrel megváltják a világot, ac2 dinamikus napszakkal, időjárással, 25-30 pályával, 400 kocsival, karrierrel? ;)
az biztos, hogy egy komoly tulajdonos nem enged v11-es gumit heggeszteni, ha helyette a dlc#456 is készülhet. esetleg az ac2.
mittomén. ezen persze sokan fanyalognak/-nának, én örültem volna, ha már elköteleződtek volna valamely korábbi gumimodellel és jobban készrecsiszolják a "maradék" részt.