• Solt
    Pedig nem baromság, itt egy részletes leírás: https://steamcommunity.com/app/241560/discussions/0/34096318669939263/

Én is úgy voltam vele ahogy te, vsync fix 60 FPS és ennyi... egyszer kikapcsoltam, fixáltam az FPS-t 90-re, pár hétig használtam úgy, aztán visszaraktam mert zavart a képtörés, különbséget meg nem éreztem. 1-2 hónapig szinte hozzá sem nyúltam az AC-hoz, majd amikor elővettem, nem értetem, hogy miért nem tudom megközelíteni a saját legjobb időimet. Még ide is beírtam, azt hittem a gumi változott ennyit és amiatt lassultam.

Egyszerűen a vsync off és a 90-re fixált FPS beállítással jobb, és főleg stabilabb időket mentem, többnyire olyan pályán ahol nagy tempóról kell viszonylag kis sebességre lassítani, aztán jól eltalálni a kanyarbejáratot. Azt vettem észre, hogy a lényeg a magasabb (min90) FPS számon és a fixáláson van, tehát a vsync off aztán hadd menjen nem jó, mert mondjuk a 200-ról 150-re beeső FPS érték is okozhat "anomáliát", főleg ha ez egy precízebb féktávon történik.

Nem szeretnék én sem vitát indítani erről, egyszerűen csak megosztottam, hogy én mit tapasztaltam. ;)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.09. 11:06:49