| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #3925 Most nem azért, de az rF2-vel közvetlen a megjelenés után is baromi jókat meccseltem az AI ellen. És oké, hogy voltak grafikai hibák, de totál játszható és élvezhető volt. Ha nem konzoloznék, mai napig azt tolnám, és elnézve ezt az AC-t, hát bizony jómagam az rF2-őt többre tartom.
Semmi olyan extra dolgot nem nyújtana számomra az AC, amitől az rF2 menne kukába.
Mondjuk ha PC-n nyomnám, akkor hiányozna a leaderboards meg pár ilyen dolog, a közösségi hülyeségek, az, hogy élet legyen a pályákon, szóval valszeg a Simraceway lenne a nyerő, hiába van sima rF1-es alapon, teljesen élvezhető volt amikor próbáltam, az a pár pálya amit próbáltam, teljesen faszán meg lett csinálva.
Kár, hogy konzolokra nincsenek ilyen rendszerű autós cuccok, amiket nem kell dobozosan megvenni, csak frissítgetni és előfizetni vagy tartalmat vásárolni.
Bár ugye a pCARS mikrotranzakciós cuccként indult...