| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
a fordulat szimulálása az nem hiszem hogy nehézségbe ütközne, inkább gondolnék a kuplungra, mert annak leprogramozása sztem bonyibb.
Nekem szekvenciális van, nincs Hváltóm, sajnos. Másfelől én nem szoktam elakadni a kuplungon, mert bár valszeg trehányul van leprogramozva, tökre úgy működik mint egy szárazkuplung, régi alap versenykuplung. soklamellás szárazkuplung, nem volt egyszerű elindulni vele, de nem is az volt a fontos....ahogy manapság sem az mondjuk, de már jóval kifinomultabb megvalósítások vannak, nem más, csak kifinomultabb.
A versenykuplung nem arra van hogy szépen tudd csúsztatni, hanem arra van hogy bár a hajtás megszakítására szolgál, amikor nem használod, akkor ne csússzon meg, minnél tökéletesebb kapcsolat legyen, nagy felületen (vagy kompakt kiépítésben sok lamellával), nagy erővel nyomódjon egymáshoz a két oldal....ezért nem volt olaj, ezért nem volt kényelmes az adagolhatóság.
Ezért nekem az AC kuplungja tökéletesen megfelel, pedig valszeg csak nincs rendesen megírva :)))