| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #38752 Na srácok!Eljutottam oda,hogy meg sikerült vennem és ki is tudtam próbálni a packot.
Hát,soha életemben nem voltam nagy Porsche rajongó.Nem vertem a falba a fejem,hogy sokáig nem volt szimulátorokban gyári Porsche a lincenc gondok miatt.
De én ma megtértem!!!
Ezek az utcai gépek olyan jók,hogy álmomban nem gondoltam volna...Agyamat eldobom,hogy megcsinálták.Annyira élményszerű az egész,hogy ki merem jelenteni,ez eddig a legerősebb pack.(talán a japán volt még ilyen jó)
Mikor kiderült hogy jönnek,akkor azt gondoltam:Na jah,egy csomó hátulkaparós,hátsó motoros alulkormányzott egyenkaptafa gép jön.Hát nem..Nagyon nem!
Akik fanyalogtak itt,azoknak köszönöm,mert nélkülük,lehet nem ütött volna ennyire mellbe.Rosszra számítottam.De ehelyett!!!!!

A 917 /30 spyder meg......Hát rendes féltem vele a nordon.
Ne Laci,ne nyomd!!!!Baj lesz belőle!!
Annyira otrombán,durván bánik a sofőrrel,hogy el sem lehet mondani.Mint egy elszabadult rakéta.
Respect azoknak,akik ezzel élőben mertek menni.Ezt feladat terelgetni.Ez a brutál!!