| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szerintem sem toltelek, eppen amiatt amit irtam, a divat/nepszeru/szokasos cuccok elfogynak es kell a kulonlegesseg.
Regen mindig Forzat akartam a latvanyosabb, sok autos, "csak ugy" versenyzeshez. De hat penz, penz, penz (mas nem erdekel konzolon, igy durvan nem erne meg), meg persze a programnak is vannak/voltak korlatai (rendes kormany support, ertelmes cockpit nezet). Vezetesi elmennyel nem lehet gond, regen valamelyiket probaltam, hasznalhato volt (amugy sem szimnek hasnaltam volna).
De az AC megjelenesevel mar erosen csokkent a "hianyerzet" (latvany, tartalom). Persze az AC meg messze van tole (latvany, hangulat, kiforrottsag, szolgaltatas, es persze meg a tartalom), de az AC megis szim, es elobb utobb a "korites" is hasonlo lesz (max az AC2-ben, 5-6 ev mulva:))))