| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #37623 Az USB-nek nekem sem telepített drivert. Az alaplapi driverrel tudod felrakni, azzal kerül fel a tuningolási lehetőség is. Ha ASUS, akkor van az oc guru II, amivel simán lehet tuningolni, de a biosban is lehet, de ahhoz nem árt érteni hozzá.
Ratrak. Nekem is szokott szarakodni, akkor a rendszer vinyónak a csatiját meg kell mozgatnom, és jó lesz. Takarítás után kb. 1 hónapon át tart, mire "beáll" a neki tetsző pozícióba, addig random szarakszik. A kábel nincs megtörve, vagy ilyesmi. De a registry-vel is sokáig kínlódtam, mire jó lett. Tud csodákat művelni.
AC: kipróbáltam az új verziót a packokkal, és bár bajnokságot nyomni még mindig nem érzem jónak, "csak úgy" menni egyet, esetleg AI (mindig is ellene voltam) ellen harcolni, nagyon jó lett. Azt gondolom, hogy sikerült megoldaniuk az átmeneti fizika (gumi) "gondokat". Szóval simán lehet élvezni a vezetést megint.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.06. 17:08:00