• Alexease
    Gyors ERS leiras(szeruseg:P), ahogy jonnek a tapasztalatok, a tobbiek javitjak:) Mindenhol hozza lehet gondolni az "elvileg" szocskat:DD

Nem sokat teszteltem, de Kunosek ezt is eleg jol es "egyszeruen" megoldottak, legalabbis a lehetosegekhez kepest.
    Aki kiakarja hasznalni, legyen UFO meg legyen extra-multi kormanya:D

ERS-fapad, 3 darabbol:)
    1. MGU-K: a mozgasi energiat alakitja (fekezes, hatso tengely, vagyis motorfek), ez az akkumulatorba megy, aminek a kinyerese veges es csak X ideig hasznalhato (ertekeket nem tudom, akit erdekel, utana nez:D).
    2. MGU-H: hoenergia visszzanyeres, ami igazobol mozgasi energia, mert a turbo forgas bonuszat alakitja energiava. Ez folyamatos, korlatlan, mehet kozvetlenul a motorhoz vagy az akkumulatorba tolteni.
    3. Akkumulator;P

Ahogy MacLeody irta, van ERS app, erdemes nezegetni, allitgatni, eleg jol megoldottak, pilotavizsgas, de nem annyira, mint egy masik programban:)

MGU-K Recorvery: milyen gyorsan toltse es/vagy mennyit nyerjen ki fekezeskor(?!)

MGU-K Delivery: ez elvileg/talan az akkumulator kinyerese lenne, milyen gyorsan, intenziven szivja le a mannat, ami valszeg (eredetileg) fordulatokhoz, sebesseghez, pedal allashoz es egyebekhez van allitva. Pl. low, high, overtake, top speed, hot lap; meglehet toltesre rakni (charging), amikor csak "befele" megy az anyag (hotlap elottre).

MGU-H Mode: ez non-stop uzemel, korlatlan, lehet vele tolteni az akksit (battery) vagy bikazni a motort (motor).

Az Engine Brake "jo kerdes"?! :) Elvileg az MGU-K Recorvery adna a toltest, ami ellenalas, vagyis motorfek is egyben, ez valami szorzo vagy "szabadon futo" trukk (:D) vagy mi?!:))))

De ami biztos, ha maxon van a toltes (MGU-K), akkor a fekero elosztast erdemes piszkalni, mert amugy sok lesz hatul.

Nem teszteltem halalra, mert ehhez speci kormany kell sok gombbal, sok turelem, zold borszin, nagy szemekkel es hasonlok:DDD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.07.15. 19:15:04