| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ahogy látom nálam az ERS-el lesz gond, feltehetően a tegnapi próbán is ezért érezhettem azt Spielbergben, hogy nem kell neki a 7. fokozat sem. Most kipróbáltam Monzán és az ERS szinte meg sem moccan. A fordulat/fokozat/sebesség arány valóban jónak tűnik, -ezúton szeretnék ez miatt elnézést kérni
(biztos ez a kiosztás is segített a véleményalkotásomban link), viszont az ERS-t miként lehet működésre bírni? Beállítottam a "MGU" gombokat, de sok változást nem tapasztaltam. A képen látható pillanatban 5-ös szárnyakkal mentem, kevés üzemanyaggal és nyitott DRS-el, viszont a 319-es sebesség ebben a helyzetben kevésnek tűnik ezen a pályán. Itt azét szoktak 350-eket is menni.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.07.15. 17:42:03