| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem akarom senkinek sem a kedvét rontani, hiszen aki rajong az AC-ért, annak a tegnapi nap Ünnep nap volt, és jól is van ez így. Sokáig én is így gondoltam, de egyre lemondóbb vagyok.....másképp látom, más igényeket kéne, h kiszolgáljon a szoftver. Mi elsősorban online ligázásra használtuk/használnánk az AC-t és grafikáért cserébe ill. az ígéretekért eldobtuk a korábbi platformokat még úgy is, hogy 10-ed annyi funkciót tudott az AC mint a korábbi platformok. Most jutottunk el odáig, hogy elég volt és inkább más platformot kell keresnünk, ami tényleg annak a célközönségnek készült, akik online szeretnének versenyezni. Ez nem csak az én véleményem, hanem annak a közösségé, akik nálunk versenyeznek.