• Tomsteel
    "7.-ben 400, 8.-ban meg majdnem 500 km/h az áttételezés"
    Miként lehet ezt még máshogy értelmezni?

Zöldségeket beszélsz sorozatban. Miféle automatikus rajtoltatásról beszélsz? Eddig is neked kellett "időben" reagálnod, csak megvolt az a luxus, hogy hiába remegett a kezed, nem kaptál büntetést, de ugyanúgy Te húztad az 1-est. Lemondtál a mechanikai hibákról, holott jelen vannak ha nem is minden igényt kielégítően, de sérül a futómű, aero hatékonyság, nő a légellenállás, tehát ahhoz elég, hogy megérje vigyázni az autóra. Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az AC-val, megértem, hogy komolyabb ligázásnál előjönnek azok a hibák, amik fölött én hajlamos vagyok szemet hunyni (ezek miatt bele se kezdek komolyabb dolgokba), megőrülök a UI bughalmazaitól, mai napig nem látjuk tökéletesen kik vannak a szerveren, van, hogy pár embert mutat csak a 20-ból, jó lenne egy online rank rendszer, és még sokminden más, de én esténként ilyen jól nem szórakoztam semmi mással, mint ezzel tudok. DLC-k pedig kirívóan olcsón jelentek meg mindig, ahogy Alex is írta, kaptunk egy kiváló minőségben megépített pályát, ezek mellett az autók csak bónuszok. F1 licenszek pedig szerintem óriási ütőkártyák, szépen idomult hozzá a játék, de leszögezték, hogy nem lesz F1 szim, ezek csak autók a többi között.