| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jo, ismerem az erzest, mar mindenki a tokom tudja milyen geppel tolta, en meg kinlodtam a pentium4-el :)
Igazabol az a szitu, hogy van egy kis penzem valamit fejlesztenek, de vegul is nem vagyok benne biztos, hogy processzort kellene vennem.
Ugye en alapon eleg keves jatekkal jatszok, AC,RF2, Dirt Rally esetleg CM F1.....
Nem ertek hozza, de ezekhez talan nem is keves ez a regi processzor. Ami igazan gaz az az rf2, mert pl az uj Megane -nal ha elinditom diavetites lesz harom monitoron meg igy fullfull lowban is .AC az jol fut, messze nem max, de nem az a cel, abbol mar kinottem, meg igy is jol nez ki.
Azt nem tudom , vagy azon gondolkodom egy jobb videokarzyaval jobban futna vajon rf harom monitorral ??