| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hivatlan111 #36766 Sziasztok!
Nekem meg olyan nyűgöm van az 1.6.2. óta, hogy nem működik a G27-em a játékban. A beállításokban még látja a kormányt és érzékeli is a tekerést, gombnyomást, stb, de ahogy betöltök egy pályát-autót, vagy felmegyek online, nem érzékeli a vezérlőt hiába nyomom a gázt vagy tekerem a kormányt, csak állok a boxutcában. A gépemen 64bites Win8 van, de nem változtattam rajta semmit. Egyik nap (1.6.1.) még jó volt, másnap már nem. Más programmal (Race 07) most is működik.
Először próbálkoztam egy fájlépség-ellenőrzéssel, aztán Steam-en keresztül töröltem és újra raktam a játékot, végül vezérlőpultból töröltem és a mappákat is megszüntettem. Az eredmény: Semmi. A beállításoknál még minden jó, de az autó csak nem indul...
Mindehhez társult egy másik furcsaság. Ha lehúzom a kormányt a profiler nem ismeri fel csak valami egyszerűbb kormánynak látja. Ha újrarakom jó, de csak míg lenem húzom, vagy át nem dugom egy másik portba. Ez mondjuk annyira nem izgat, már csak azért sem, mert a pedálom Leo kábellel csatlakozik, és azzal is ugyanaz a helyzet az Assettoban. Beállításokban még működik, de a pályán már nem.
Próbáltam más USB portban is, illetve vírusellenőrzést is végeztem, de semmi nem vezetett eredményre.
SZERINTETEK?