| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
unrealnoise #34930 Az Oculusnál ez már V3 ha úgy vesszük ;) Én nem félek tőle. Néztem rengeteg videót. Baromi könnyű és szép lett szerintem. A 90 Hz jó. A felbontás pont elég nekem, hogy maxon csapassam EVE-vel meg ilyesmikkel. Pont azért fejlesztették eddig, hogy ne okozzon csalódást, kényelmes legyen, és tényleg hozza azt amit az emberek elvárnak tőle. Én ezért fogok beleugrani. :D
Meg mint írtam mi lesz jövőre? Még jobb 120 Hz-es panel és 4k kijelző? Köszi, ahhoz gép is kell, én egy ideig elleszek a CV1-el is. :)
A kütyü sokkal kényelmesebb, könnyebb nem lesz, mivel anyagnak kell benne lennie, és így is a vélemények alapján a legkényelmesebb, legkönnyebb VR headsetről beszélünk.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.14. 19:18:14